Grand Café Z

Binnen het Z-Gebouw kun je ook terecht als je wilt afspreken met je collega’s, klanten of wanneer je iets te vieren hebt. Het Grand Café Z dat op de begane grond van het Z-gebouw gevestigd is biedt ruimte voor feesten, borrels en allerlei andere momenten die vragen om nog meer gezelligheid.

Grand Café Z valt op door haar creatieve en onderscheidende manier van koken. Dat is een bewuste keuze. Samen met onze gasten zoeken we naar unieke elementen waarmee we gasten kunnen verrassen. Dat doen we door net even andere keuzes in het soort producten te maken, trends door te voeren, innovaties toe te passen en gerechten op een originele manier te serveren.
 

Ongedwongen chique, zo omschrijven we onze stijl. Onze focus is culinaire verrassingen, maar we organiseren geregeld complete events. Dat is gemakkelijk voor bezoekers van Grand Café Z, want er is maar één aanspreekpunt. En voor ons is het leuk omdat we van a tot z mogen meedenken. Wat de opdracht ook is, een persoonlijke aanpak staat bij ons altijd voorop. De beste events ontstaan door dicht bij jezelf te blijven, zo ontstaan de meest creatieve ideeën.
Zolang het maar bij je past.

Sluit Menu