Werken in Z

Af en toe ben je op zoek naar een plek waar je kunt werken maar waar je niet op kantoor bent. Waar zich een groep mensen bevindt die samen werkt. Waar je samen verder komt door ervaring, kennis en kunde te delen.
Dat zochten wij ook.

Ben je liefhebber en veelgebruiker van je bureau
dan denken we graag met je mee over een andere benadering!

Wat krijg ik?

Met de Z-werkkaart krijg je een persoonlijke sleutel die past op jouw eigen bureau. Hiermee gebruik je je bureau ook als kluis, mocht je van de werkvloer gaan dan kun je hier je spullen opbergen. De werkkaart voorziet je van alles wat je nodig hebt om je te concentreren op je werk.
Balie in Z gebouw

HOE KAN IK WERKEN IN Z?

Werken in Z kan per dag. In Z is de werkvloer en die betreed je met de Z-werkkaart. Deze reserveer je bij de balie of via het onderstaande formulier. Je hebt toegang tot de vloer van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00.

Bij aankomst meld je je bij de balie en krijg je je sleutel en je werkkaart. Vervolgens begeleiden wij je naar de werkvloer en maak je gebruik van je eigen bureau en stoel. De gehele dag drink je koffie en thee, ook jouw gasten.

Als je pen, papier of electronica nodig hebt kun je gebruik maken van onze voorraad en we laten je weten wanneer de lunch klaar staat. Zo geniet je van verschillende sappen en sandwiches. Als je gebruik maakt van de overlegruimte of vergaderzalen krijg je voorrang op je reservering.

Mocht je volledig willen uitpakken dan kun je tegen een meerprijs gebruik maken van de vergaderbox, de leenauto die klaarstaat vanuit onze mobiliteitspartner Bourginon of een fiets die geleverd is door Swapfiets.

Als je het onderstaande formulier hebt ingevuld en verzonden nemen we contact met je op om verdere details door te nemen.

Nog vragen? Bel dan gerust met 058 – 204 5218 of stuur een mail naar team@z-gebouw.nl.

Sluit Menu