Werken in Z

Af en toe ben je op zoek naar een plek waar je kunt werken maar waar je niet op kantoor bent. Waar zich een groep mensen bevindt die samen werkt. Waar je samen verder komt door ervaring, kennis en kunde te delen.
Dat zochten wij ook.

Ben je liefhebber en veelgebruiker van je bureau
dan denken we graag met je mee over een andere benadering!

Wat krijg ik?

Met de Z-werkkaart krijg je een persoonlijke sleutel die past op jouw eigen bureau. Hiermee gebruik je je bureau ook als kluis, mocht je van de werkvloer gaan dan kun je hier je spullen opbergen. De werkkaart voorziet je van alles wat je nodig hebt om je te concentreren op je werk.
Balie in Z gebouw

HOE KAN IK WERKEN IN Z?

Werken in Z kan per dag. In Z is de werkvloer en die betreed je met de Z-werkkaart. Deze reserveer je bij de balie of via het onderstaande formulier. Je hebt toegang tot de vloer van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00.

Bij aankomst meld je je bij de balie en dan voorzien Cissy en haar team jou van je sleutel en je werkkaart. Vervolgens begeleiden wij je naar de werkvloer en maak je gebruik van je eigen bureau en stoel. De gehele dag drink je koffie en thee, ook jouw gasten.

Zij worden ontvangen door Cissy en haar team en zij zorgen er voor dat jullie elkaar treffen. Als je pen, papier of electronica nodig hebt kun je gebruik maken van onze voorraad en we laten je weten wanneer de lunch klaar staat. Zo geniet je van verschillende sappen en sandwiches. Als je gebruik maakt van de overlegruimte of vergaderzalen krijg je voorrang op je reservering. Als je daarbij documenten nodig hebt zorgen Cissy en haar team dat je een print ontvangt.

Mocht je volledig willen uitpakken dan kun je tegen een meerprijs gebruik maken van de vergaderbox, de leenauto die klaarstaat vanuit onze mobiliteitspartner Bourginon of een fiets die geleverd is door Swapfiets.

Als je het onderstaande formulier hebt ingevuld en verzonden neemt Cissy contact met je op om verdere details door te nemen.

Zij zorgt er voor dat jij ontvangt wat je nodig hebt. Zit je met vragen? Bel dan gerust met haar.
Je kunt haar bereiken via 058 – 204 5218 of stuur haar een via team@z-gebouw.nl

Sluit Menu